Activiteiten met bamboe

Wij organiseren verschillende activiteiten voor allerlei doelgroepen. Alle activiteiten zijn standaard uit te voeren door minimaal 10 tot maximaal 50 personen. Wilt u Bamboe Building inzetten voor grotere groepen kan dit uiteraard ook. We leveren activiteiten en programma's op maat en die aansluiten op uw doel, missie of visie. Klik hieronder voor een uitgebreide beschrijving van de activiteiten. 

 • Bruggen bouwen

  De metafoor voor bruggen bouwen kan breed worden weggezet. U kunt denken het maken van verbindingen binnen uw school of bedrijf. Het maken van een nieuwe stap in de toekomst of een nieuwe weg durven in te slaan.

  Lees verder

 • Object of Logo na Bouwen

  Met deze activiteit kunt u ervoor kiezen om een bestaand object na te bouwen, hierbij zijn er veel variaties mogelijk. Ook is het mogelijk om een naam, bedrijfslogo of een letter na te bouwen.

  Lees verder

 • Bamboe in beweging

  Binnen deze activiteit is het mogelijk om een rijdend voorwerp te maken of een constructie te bouwen waarbinnen verschillende bewegingen voorkomen. Denk hierbij aan het bouwen van auto's, een schommel of takelsystemen.

  Lees verder

 • Bamboe op het water

  De activiteit spreekt al voor zichzelf. Er worden constructies en objecten gemaakt die op het water kunnen drijven. Hierbij zullen stabiliteit en vooruitdenken twee belangrijke factoren zijn om tot het uiteindelijke resultaat te komen

  Lees verder

 • Bamboe met kunst

  Tijdens deze activiteit krijgt elke individu of een groep een maximaal aantal stokken en verbindingsmateriaal om zo een eigen creatie te maken waar ze trots op mogen zijn. In de meeste gevallen gaat dit gepaard met een bepaald thema.

  Lees verder

 • Bamboe in de hoogte

  We gaan proberen om een zo hoog mogelijke object te maken, hierbij zijn we wel afhankelijk van de meest stabiele constructie. Tijdens deze activiteit kunnen we zeker spreken van "the sky is the limit".

  Lees verder

 • Bamboe workshop, cursus of clinic

  Wij geven een een workshop, clinic of cursus over hoe we te werk gaan. In deze opbouw zullen verschillende ins en out verteld worden van het bouwen. Zien is geloven.

  Lees verder

 • Poorten Bouwen met Bamboe

  Wij kunnen in samenspraak verschillende poorten bouwen van bamboe. Hierbij kunnen wij of de deelnemers zelf bijdragen aan een mooie (her)opening van uw gebouw evenement of festival.

  Lees verder

 • Publiciteitsstunt, PR of Promotie

  Wilt u ons inzetten om bij te dragen aan extra publiciteit, promotie of PR? We bouwen graag samen met u verschillende constructies die opvallen om bepaalde aandacht trekken. Bamboe is duurzaam, dynamisch en krachtig. Denk groen, denk aan Bamboe.

  Lees verder