Bedrijven

Bamboe Building heeft een ruime ervaring in het organiseren, trainen, coachen en leiding geven aan verschillende doelgroepen. Maak kennis met een bedrijf die sterk in haar schoenen staat. Met persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen maken wij elk dag of activiteit een succesvolle interventie of blijvende herinnering.

Bamboe Building is actief binnen heel Nederland en heeft de beschikking over verschillende gebieden en locaties. We zijn een bedrijf dat zich specifiek richt op het aanbieden van programma's en activiteiten op maat. Dit gecombineerd met deskundigheid, enthousiasme en oog voor detail. Kies uit een van de onderstaande activiteiten om te kijken wat het beste bij uw organisatie past. 

 • Bedrijfslogo bouwen

  Tijdens deze activiteit bouwen we met uw bedrijf het bedrijfslogo na of een deel hiervan. Er zijn hierbij veel variaties mogelijk. Het geeft een fantastisch eindresultaat, voor u, uw personeel en draagt bij aan publiciteit.

  Lees verder

 • Training & Coaching

  Wij zetten onze expertise in op het gebied van training en coaching met bamboe. Voor ons is het bouwen met bamboe een zeer effectieve en laagdrempelige manier om tot betere of andere inzichten te komen binnen het bedrijf, school of instelling.

  Lees verder

 • Publiciteitsstunt, PR of Promotie

  Wilt u ons inzetten om bij te dragen aan extra publiciteit? We bouwen graag samen met u verschillende constructies om aandacht trekken. Bamboe is duurzaam, flexibel, dynamisch en krachtig. Steekwoorden die bijdragen aan een grote betekenis voor bedrijven.

  Lees verder

 • Workshop, cursus of clinic

  Wij geven een workshop, clinic of cursus over bamboe building. In deze opbouw zullen verschillende ins en out verteld worden van het bouwen. Zien is geloven.

  Lees verder

 • Personeelsdag of bedrijfsuitje

  Wij verzorgen uw complete personeelsdag, teamdag of bedrijfsuitje door heel Nederland. Hierbij staat het bouwen met bamboe centraal. In samenspraak koppelen we graag een bepaald thema of doel aan het programma of activiteit.

  Lees verder

 • Teambuilding

  Tijdens deze activiteit dragen we bij aan teamversterking. Als middel zetten we het bouwen met bamboe in, maar overstijgend is het proces. We spelen in op waar behoefte aan is. Onze ervaring is zeer breed om uw hulpvraag te kunnen beantwoorden.

  Lees verder