Evenementen

Graag dragen wij op een creatieve manier bij aan uw evenement. Wij kunnen zelf constructies bouwen maar ook met deelnemers. Wat u graag wilt, stemmen we graag af in een persoonlijk gesprek. We hebben verschillende ervaringen om in te spelen met onze activiteiten bij een koninginnendag of (wijk)festival. Maken we een toegangspoort van bamboe tot een evenementen terrein of bouwen verschillende constructies als publiciteitstunt voor PR en promotie. Dit alles kunnen we verzorgen met reclame spandoeken of vlaggen van het desbetreffende evenement. Laat u inspireren door de kracht en flexibiliteit van bamboe!

 • Poorten Bouwen met Bamboe

  Wij kunnen in samenspraak verschillende poorten bouwen van bamboe. Hierbij kunnen wij of de deelnemers zelf bijdragen aan een mooie (her)opening van uw gebouw evenement of festival.

  Lees verder

 • Bamboe in beweging

  Binnen deze activiteit is het mogelijk om een rijdend voorwerp te maken of een constructie te bouwen waarbinnen verschillende bewegingen voorkomen. Uiteindelijk kan dit wordt getoond in een opstelling of optocht waarbij creativiteit wordt beloond.

  Lees verder

 • Bamboe met kunst

  Tijdens deze activiteit krijgt elke individu of een groep een maximaal aantal stokken en verbindingsmateriaal om zo een eigen creatie te maken waar ze trots op mogen zijn. In de meeste gevallen gaat dit gepaard met een bepaald thema.

  Lees verder

 • Publiciteitsstunt, PR of Promotie

  Wilt u ons inzetten om bij te dragen aan extra publiciteit, promotie of PR? We bouwen graag samen met u verschillende constructies die opvallen om bepaalde aandacht trekken.

  Lees verder