Onderwijs

Bamboe Building heeft een ruime ervaring in het organiseren, les en leidinggeven binnen het onderwijs. Omdat de wortels van onze bamboestokken uit het onderwijs komen, kunnen we op veel vlakken iets extra's bieden. Met persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen maken wij elk dag of activiteit een succesvolle interventie of blijvende herinnering. Wij zij actief binnen heel Nederland en hebben de beschikking over verschillende gebieden en locaties. Wij bieden programma's en activiteiten op maat aan, die aansluiten bij de huidige onderwijscultuur. 

We denken "out of the box" en willen daarom onze workshops graag combineren met de huidige vakken binnen het uw onderwijssysteem. Hierbij kunt uw denken aan combinatie lessen of reeksen hiervan voor o.a: Tekenen, techniek, natuurkunde, wiskunde, lichamelijke opvoeding etc. Dit gecombineerd met uw deskundigheid in elk vakgebied en ons enthousiasme en oog voor detail. 

 • Bamboe Bouwdag

  Tijdens deze dag verzorgen wij verschillende workshops voor enkele of meerdere klassen in de onderbouw of bovenbouw of zelfs voor de gehele school. Afhankelijk van uw ideeën leveren wij een programma op maat en spelen we in op uw thema's en wensen.

  Lees verder

 • Introductie of kennismakingsdag

  Het werkt aanstekelijke en is laagdrempelig. We doen een groot beroep op ieders creativiteit en zien hierbij dat onzichtbaar talent ineens naar voren komt. Een mooie basis wordt gelegd aan het begin van het schooljaar. Zien bouwen, doet bouwen!

  Lees verder

 • Ruimtelijke inzichten en bouwkunde

  Graag combineren wij onze activiteiten met uw lessen. In samenspraak bieden we meerdere lessenreeksen die transfers leggen naar verschillende vakken. Hierbij wordt er een extra beleving gecreëerd waarbij "leren" ineens een andere wending krijgt.

  Lees verder